Scroll Top

Tur privat in Bulgaria la Veliko Tarnovo, Arbanasi Bucuresti

Excursie de o zi in bulgaria 12-14h

Tur privat in Bulgaria de o zi (12-14h)

Daca iti plac orasele medievale si vrei sa profiti de aventura unei excursii in Romania, dar vrei sa impusti doi iepuri deodata, vizitand si Bulgaria, atunci poti alege un tur de o zi in Bulgaria, cu 3 dintre cele mai frumoase obiective turistice din Bulgaria.

Iata descrierea excursiei pe obiective turistice, ce pot fi atinse intr-un tur privat:

 

1. Manastirea IVANOVO (Bulgaria day trip)

2. Velico Tarnovo (Bulgaria)

3. Arbanasi Village (Bulgaria)

Cateva cuvinte despre aceste obiective turistice:

 

1. Manastirea IVANOVO (Bulgaria day trip)

Ivanovo monastery bulgaria private trip

Ca sa vezi o manastire din piatra complet diferita fata de toate celelalte complexe monahale monumente istorice, pe care le-ai vizitat pana acum, atunci trebuie neaparat sa vezi Manastirea Ivanovo, care se afla la doi pasi de granita Romaniei, in partea de sud a tarii.

Cu siguranta nu ti-ai inchipuit niciodata ca poate exista asa ceva: o retea de mici bisericute si chilii sapate in piatra, dar nu oricum, ci la o inaltime de peste 30 de m deasupra drumului… si asta nu e tot. Bisericile erau pictate in interior, astazi pastrandu-se picturile murale in doar cateva dintre ele.

Vezi mai multe curiozitati din cuprinsul acestei excursii private la manastirea Ivanovo in Bulgaria

2. Velico Tarnovo (Bulgaria)

Intr-o excursie privata la Velico Tarnovo, capitala imperiului Bulgar intre anii 1185-1393, ma voi ingriji sa ai parte nu doar de monumente istorice sau obiective turistice din patrimoniul UNESCO, ci si de relaxare, de aventura, de mancaruri traditionale bulgaresti si de tot ce e nevoie pentru o zi, de care iti vei aminti toata viata.

Plimbandu-te pe stradutele inguste si privind la casele suprapuse, te vei simti parte din tabloul orasului Velico Tarnovo, incantator din orice colt l-ai privi.

Despre Palatul Tzarilor si alte curiozitati de pe parcursul acestei excursii private la Veliko Tarnovoacceseaza link-ul

3. Excursie privata in Arbanasi Village (Bulgaria)

Nu stiu cate muzee in aer liber ai vazut, dar mergand intr-o excursie la Arbanasi Village din Bulgaria, la doi pasi de granita Romaniei, in partea de sud a tarii, cu siguranta te vei indragosti de arhitectura cladirilor de acolo, chiar si-n pofida faptului, ca nu esti un expert in materie.

In momentul in care pasesti in acest sat, efectiv trebuie sa stai cu mana pe declansatorul aparatului foto, pentru ca fiecare casa-cetate de aici este o constructie unica, din piatra, cu ziduri groase si cu ferestre din lemn, de altfel, intregul sat fiind declarat rezervatie arhitecturala si inclus pe lista patrimoniului cultural mondial al UNESCO.

Vezi mai multe curiozitati din cuprinsul acestei excursii private la Arbanasi Village

Harta turului/ excursiei

Acest itinerariu este orientativ si poate suferi modificari pe parcurs, de aceea, va rugam sa considerati de referinta, ceea ce veti primi in oferta, dupa ce ati solicitat turul sau excursia respectiva.

Spunem asta, pentru ca, atat excursia la pesteri, cat si plimbarea pe Transfagarasan sunt accesibile numai anumite luni din an.

 

Tur privat in Bulgaria la Veliko Tarnovo,
Arbanasi Bucuresti

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.