Scroll Top

Bucuresti Constanta Tur de 2 zile in masina cu sofer si ghid

Constanta-Private-Day-Trip

Excursie de 2 zile in Romania, Bucuresti si Constanta

Aventura la patrat putem numi aceasta excursie de doua zile in Romania, care cuprinde un tur al orasului Bucuresti si un tur al orasului Constanta, pentru ca ai tot ce-ti trebuie, ca sa poti spune ca ai resetat ceva si ca o poti lua de la inceput in ceea ce faci.

Chiar daca ai mare sau ocean, acolo, de unde vii, tot nu gasesti ceea ce gasesti in acest tur privat, pentru ca fiecare litoral si fiecare oras si obiectiv turistic are farmecul sau ascuns.

Iata la ce experiente spectaculoase m-am gandit pentru tine si pot fi atinse in acest tur privat de doua zile:

 

ZIUA 1

ZIUA 2

1. Turul orasului Bucuresti

1. Turul orasului Constanta

2. Cazinoul Constanta

3. Delfinariu Constanta

Cateva cuvinte despre mormantul lui Dracula si despre cele mai vizitate obiective turistice din Bucuresti:

ZIUA 1

1. Turul orasului Bucuresti

Vezi care fotografii ii va face invidiosi pe prietenii tai si alte curiozitati si detalii despre acest tur privat al Bucurestiului

Am avut grija sa-ti asortez in acest tur al Bucurestiului, aproape toata istoria capitalei Romaniei, indiferent daca esti explorator temerar, un avid de cultura, un gurmand sau pur si simplu un cautator de frumos.

Incepand cu Muzeul Satului, Arcul de Triumf, continuand cu frumoasa Calea Victoriei, cu Ateneul Roman, Piata Revolutiei (locul de unde a fost alungat dictatorul Ceausescu), cladiri monument istoric, Centrul Istoric al Bucurestiului si, evident, Palatul Parlamentului sau Casa Poporului, construita de Ceausescu si apreciata ca a doua cea mai mare cladire din lume, de tip administrativ, dupa Pentagon.

ZIUA 2

1. Turul orasului Constanta

Constanta private day trip

Este aproape imposibil, ca-ntr-un tur de oras Constanta, un mare port la Marea Neagra, cu o asemenea deschidere spre lume, sa nu descoperi, de fapt, un oras cosmopolit, cu amestec de etnii, culturi si civilizatii si mai mult decat atat.

Aceasta bogatie de amestecuri se vede imediat in arhitectura, in monumentele istorice de pe vremea Imperiului Roman, in cultura, in traditiile amestecate, in multimea de fete frumoase si baieti frumosi si, evident, in mancarurile gustoase, pe care le vei degusta.

Noi impreuna putem da orice turnura, tematica sau nu, acestui tur de oras, de la plimbare cu picioarele goale prin nisipul fin al marii, pana la distractie in cele mai frumoase cluburi din Constanta sau vizita la muzee, monumente arhitecturale, etc..

2. Cazinoul din Constanta

Constanta private day trip

Datorita peisajului si valurilor, care te lasa fara grai, cazinoul din Constanta, cu pescarusii si Marea Neagra pe fundal, au devenit emblema orasului, si poate unul dintre obiectivele turistice cele mai vizitate de la malul marii.

Imagineaza-ti cat de spectaculos ar arata un selfie langa un Cazinou in stilul art nouveau, construit acum peste 100 de ani si sa prinzi si o zi cu marea agitata?

Vezi cateva detalii in plus despre aceasta excursie privata la Cazinoul din Constanta

3. Delfinariul din Constanta

Daca ai crezut cumva, ca Delfinariul din Constanta este doar pentru copii, categoric vei pierde cateva lucruri extraordinare, pe care le poti intalni in putine locuri din lume si poate ca nu le vezi nici la National Geographic Clannel.
Pe langa spectacolele cu delfini sau foci, gasesti Aquarium cu pesti, pe care altfel nu-i poti vedea, expozitie de pasari exotice, iar in complexul turistic al Muzeului de Stiinte Naturale exista si o micro-delta si un Planetarium.

Harta turului / excursiei

Acest itinerariu este orientativ si poate suferi modificari pe parcurs, de aceea, va rugam sa considerati de referinta, ceea ce veti primi in oferta, dupa ce ati solicitat turul sau excursia respectiva.

Spunem asta, pentru ca, atat excursia la pesteri, cat si plimbarea pe Transfagarasan sunt accesibile numai anumite luni din an.

 

Bucuresti Constanta Tur de 2 zile
in masina cu sofer si ghid

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.