Scroll Top

Bucuresti tur de oras cu ghid engleza, franceza, italiana 8h

Bucuresti tur de oras cu ghid engleza, franceza, italiana 8h

Cele mai vizitate obiective turistice din capitala

Cele mai vizitate obiective turistice ca Bucuresti tur de oras, pe care turistii straini si le doresc neaparat, atunci cand vor sa faca tururi prin Bucuresti mai scurte de 6 ore sunt, dupa cum se stie:

1. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului Romaniei

2. Muzeul Satului

3. Ateneul Roman

4. Calea Victoriei

5. Piata Revolutiei

6. Centrul Vechi Istoric

7. Arcul de Triumf

8. Parcul Cismigiu

9. Zona bogata a Bucurestiului

10. Zona saraca a Bucurestiului

Tur privat al bucurestiului in 8 ore

De aceea ti-am pregatit si un tur privat de 8 ore, ca sa ai ce povesti prietenilor si apropiatilor tai, care nu au reusit sa vada si sa afle pe viu aceste obictive turistice unice:

 

Bucuresti tur de oras: 1. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului Romaniei

Peoples-house ceausescu romania

Cat de periculos si nociv poate sa fie pentru un popor, care lasa sa ajunga la putere un regim totalitar si comunist pe deasupra. Te vei simti mic-mic de tot, vazand ce opulenta si megalomanie inutile, poate sa nasca somnul ratiunii.

Imagineaza-ti ca ai sansa sa vezi o cladire considerata cea mai mare constructie administrativa de pe Planeta si ca vei avea o experienta despre care vei povesti si nepotilor tai.

Vezi povestea Casei Poporului >>

 

Bucuresti tur de oras: 2. Tur privat la Muzeul Satului din Bucuresti

Ghidul tau privat te va conduce la Muzeul Satului din Bucuresti – unde vei vedea intr-un singur loc si vei afla, alaturi de traditii romanesti, ce-a insemnat pentru poporul roman de la sate, sa-ti creezi un mediu ecologic si de sustenabilitate din ograda ta, apoi, ce inseamna sa traiesti simplu si decent, dar si-ntr-o armonie spirituala si sociala in acelasi timp.

Vei intra in universul caselor romanesti simple, din lemn si chirpici, dar si din piatra sau alte materiale, din toate zonele geografice ale Romaniei, case voluminoase, moara, bisericuta si cum aceste comori ale spiritualitatii si civilizatiei, ne-au tinut pe noi uniti de mii de ani, fara sa fi avut nevoie sa […]

Vezi povestea Muzeului Satului >>

Bucharest national village museum romania tours

Bucuresti tur de oras: 3. Tur privat la Ateneul Roman

Romanian atheneum bucharest private city tours

La Ateneul Roman ai sansa sa vezi chiar in fata ta, cel mai reprezentativ simbol al culturii romane, folosit adesea si ca simbol al Bucurestiului.

Este normal sa fie unul dintre cele mai importante obiective turistice din Bucuresti si, evident, din Romania.

Faptul ca este cladire monument istoric, inclus in lista Patrimoniului European, face ca Ateneul sa fie si unul dintre cele mai vizitate destinatii turistice din Bucuresti, de catre cei care vaneaza sa stie totul despre asemenea obiective si, mai ales, sa-si faca un selfie cu ceva ce merita vizitat.

Vezi ce mai contine o vizita privata la Ateneul Roman din Bucuresti >>

Bucuresti tur de oras: 4. Calea Victoriei Bucuresti

Victoriei avenue bucharest

Pe Calea Victoriei – vei vedea cum se contrazice istoria: pe o parte Palatul Regal si pe cealalta Comitetul Central al Partidului Comunist Roman si Piata Revolutiei, locul de unde a fugit presedintele Ceausescu cu elicopterul.

Vei vedea biserici ortodoxe vechi, pline de traire spirituala, magazin de muzica, unde gasesti muzica deosebita, dar si cazinouri, restaurante boeme, muzeee, teatre, ceainarii, magazine de haine si cadouri, de unde sa cumperi amintiri si chiar Muzeul National de Istorie a Romaniei si Ateneul Roman, o alta capodopera arhitecturala reprezentativa pentru arhitectura romaneasca si inclusiv Palatul CEC si altele asemenea […]

Bucuresti tur de oras: 5. Piata Revolutiei Bucuresti

Revolution square bucharest day trip

Poti trai acum si vizualiza cu ochii mintii momentul in care a fost alungat dictatorul Ceausescu, lasand in urma secretele unei averi si povesti controversate despre serviciile de securitate si conturile lui din strainatate.

Asa cum spuneam mai devreme, cand ajungem la Palatul Senatului, poti vedea cladirea, care a fost Comitetul Central al Partidului Comunist Roman si locul de undea a pornit Revolutia din Decembrie 1989, cand s-a reusit, prin forta si sacrificiu uman, alungarea lui Ceausescu de la putere.

Bucuresti tur de oras: 6. Centrul Vechi/ Istoric Bucuresti

Old town bucharest private tour

Ai sansa sa retraiesti vremurile de odinioara, sa vezi un amestec de mistere si contraste, incepand cu Hanul Lui Manuc, un han fortificat imens, devenit centru cultural si economic al vremii, construit pe la 1806 de Manuc Bei, unul dintre cei mai bogati mosieri din Balcani, unde se adunau comerciantii aflati in trecere prin Bucuresti cu o intreaga lume pestrita.

Tot in centrul vechi si cosmopolit, mai gasesti, pe langa cele mai renumite restaurante din Bucuresti si muzee, biserici vechi si spectaculoase, expozitii, antichitati, Libraria Carturesti, o librarie experientiala, de unde poti sa-ti cumperi carti, muzica si alte amintiri si cadouri de neuitat pentru tine si cei dragi.

Vezi ce alte obiective turistice mai poate contine o excursie privata in centrul vechi al Bucurestiului >>

Bucuresti tur de oras: 7. Arcul de Triumf

Arch of triumph bucharest private trips

Ca aproape oricare arc de triumf din lume, dar foarte aproape, ca forma, de marele Arc de Triumf din Paris, acest monument istoric din Bucuresti, avand 27m inaltime, deci cam de 16 ori inaltimea medie a unui om, are o istorie plina de semnificatii, care-ti va placea cu siguranta, mai ales ca a trecut prin nenumarate faze intermediare si forme, ca sa ajunga asa cum este acum.

In afara de grandoarea lui si forma impozanta, care te inspira sa faci fotografii, tocmai pentru ca este un simbol al libertatii castigate prin lupta, cu putin noroc, aici poti vedea patru expozitii:
Marele Razboi al Reintregirii Neamului (fotografie şi film), Heraldica Marilor Familii Boiereşti (efigii din bronz, fotografii), Arcul de Triumf în Imagini (fotografii, machete), Marea Unire de la 1918 (unde se gasesc şi coroanele şi sceptrul regal reproduse 1:1, fotografii)

Bucuresti tur de oras: 8. Parcul Cismigiu – tur privat

Urmatoare locatie alaturi de ghidul tau privat va fi in cel mai vechi parc din Bucuresti, cu o istorie veche si frumoasa, dar si paradoxala, care arata cum se poate transforma o zona mocirloasa si urat mirositoare intr-o oaza de oxigen a Bucurestiului si o zona de relaxare.

 

Mai marii vremii din 1847 au apelat la Wilhelm Mayer, marele peisagist si fostul director al Gradinilor Imperiale din Viena, care a fost ajutat si de gradinarul Franz Harer, transformand totul intr-o frumoasa gradina cu promenada.

Imaginile cred ca spun mai mult decat 1000 de cuvinte, pentru ca aici gasesti nu doar lacul, cu barci si pasari de apa, poduri superbe, cismele, fantani arteziene, restaurante sau hotelurile din apropiere, ci si statui sau grupuri statuare si palate prin apropiere.

Bucuresti tur de oras: 9. Zona bogata a Bucurestiului

Sigur ca exista mai multe zone bogate ale Bucurestiului, pentru ca sunt zone noi si zonele vechi, cu vile si constructii boieresti.
Aici vom decide impreuna, la care din ele vrei sa ne oprim si as vrea sa fie surpriza

Bucuresti tur de oras: 10. Zona saraca a Bucurestiului

Sigur ca si aici exista o varietate de zone sarace si cele mai sarace, care se gasesc pe la priferie, dar mi-ar placea sa fie si aici o surpriza

Nu vreau sa-ti spun chiar toate “curiozitatile” si exotismele, pentru ca va trebui sa le descoperi impreuna si cu alte lucruri, pe care nici cuvintele si nici imaginile din Bucuresti nu ti le pot arata la justa valoare.

Imagineaza-ti doar atat – intr-un day trip prin Bucuresti de doar 8 ore, daca nu ai timp mai mult, vei parcurge esenta existentei si a felului de a fi al unui popor si a unei culturi, care sunt atestate de mii de ani, ca fiind pasnic si primitor, dar si foarte renumit pentru gastronomia sa si mancare sanatoasa.

Bucuresti tur de oras cu ghid engleza, franceza, italiana 8h

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.