Scroll Top

Tur privat de 15 zile Romania Moldova Transnistria cu ghid privat

Private Trip 15 Days

Bine ați venit la Tur Privat de 15 zile România, Moldova, Transnistria – plecare și întoarcere la București într-o mașină privată confortabilă!

Punct de întâlnire: preluare de la hotel sau de la aeroport

Ora plecării: 9:00

Acesta este cel mai bun mod de a înțelege România și românii cheltuind 2 nopți pe o pensiune din Maramureș și apoi conducând în Republica Moldova pentru a vedea vechiul teritoriu românesc plus Delta Dunării – Tur Privat de 15 zile România, Moldova, Transnistria! Este tur privat, putem adăuga sau modifica o anumită atracție turistică, dacă preferați, dar iată ce proiectăm pentru dvs.:

 

Ziua 1

Preluare de la aeroport, apoi Turul orașului București – Casa Parlamentului, Bulevardul Victoriei, muzeul satului, Biserica Patriarhiei, partea săracă a Bucureștiului, partea bogată a Bucureștiului

Peste noapte în București, Hotel ****

Ziua 2

Plecați din București, îndreptați-vă spre Sibiu. Pe drum, vizitați Curtea de Argeș și Cetatea Poienari (castelul propriu-zis construit de Dracula). Dacă apa ne permite, vom lua autostrada Transfagarasan – Cel mai bun drum din Cuvânt (conform echipei TopGear) Plimbare cu ghid în centrul vechi al Sibiului la sosire.

Peste noapte la Sibiu, Hotel ****

 

Ziua 3

Descoperiți mai multe din Transilvania dimineața. Vizitați Castelul Hunyad, cel mai impresionant castel gotic din România și biserica Densus, considerată a fi cea mai veche biserică din România. Întoarceți-vă la Sibiu după-amiaza târziu

Peste noapte la Sibiu, Hotel ****

 

Ziua 4

Sunteți în România, așa că nu puteți rata Castelul Bran (Castelul lui Dracula), Castelul Peleș și, de asemenea, Biserica Neagră din Brașov, bineînțeles în timpul turului de mers pe jos din Brașov seara

Peste noapte în Brașov, Hotel ****

 

Ziua 5

Începeți ziua descoperind Muzeul Turnului cu Ceas și Muzeul Armelor într-un tur de mers pe jos din Sighișoara. Apoi conduceți spre satul pitoresc Biertan, unde veți vizita biserica fortificată de acolo, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Peste noapte în Sighișoara, Hotel ****

 

Ziua 6

Se îndreaptă spre Maramureș. Drumeții în Turda Goerges și petrecere a timpului în zona centrală a Clujului – Napoca. Apoi conduceți spre nord și vizitați biserica de lemn de la Surdesti (sit al Patrimoniului Mondial UNESCO).

Peste noapte în Vadu Izei, într-un oaspete al casei, cină gătită în casă inclusă

 

Ziua 7

Zi întreagă de explorare a Maramureșului. Vizitați o piață locală și descoperiți mai multe din arhitectura din lemn și vizitați, de asemenea, Muzeul Memorial al Victimelor Comunismului din Sighetu Marmației.

Peste noapte în Vadu Izei, într-un oaspete al casei, cină gătită în casă inclusă

 

Ziua 8

Plecați din Maramureș, îndreptați-vă spre Bucovina. Vizitați spectaculoasa mănăstire din lemn Barsana, apoi traversați Carpații peste trecătoarea Borgo.

Peste noapte în Gura Humorului, Hotel ****

 

Ziua 9

Zi întreagă Explorați mănăstirile pictate de Patrimoniul Mondial UNESCO la Voronet și Humor și, de asemenea, faceți un pic de drumeții pe ținuturile românești. Vizitarea celui mai bun și cel mai mare muzeu de vopsire a ouălor din lume – Muzeul Condrea.

Peste noapte în Gura Humorului, Hotel ****

 

Ziua 10

Conducere de o zi întreagă pentru Chișinău, Republica Moldova. Pe drum avem șansa de a vizita Muzeul Nicolae Popa și de a ne opri la prânz la Iași.

Peste noapte în Chișinău, Hotel ****

 

Ziua 11

Vizită la Tiraspol și Chișinău City Tour

Peste noapte în Chișinău, Hotel ****

 

Ziua 12

Acum, suntem în Republica Moldova și nu putem rata cele mai mari 2 pivnițe de vin celebre din lume: Milestii Mici și Cricova. Zi întreagă dedicată pentru a vedea și degusta cel mai bun vin din țară

Peste noapte în Chișinău, Hotel ****

 

Ziua 13

Începeți să traversați Republica Moldova spre Delta Dunării, înapoi în România. Pe drum ne putem opri pentru a admira natura din Moldova și, de asemenea, vom profita pentru o plimbare cu barca pentru a traversa Dunărea la Braila.

Peste noapte în Tulcea, Hotel ****

 

Ziua 14

Tur Delta Dunării – explorăm cu o barcă privată natura frumoasă a Deltei Dunării. Nu uitați camera foto

Peste noapte în Tulcea, Hotel ****

 

Ziua 15 – 21 septembrie MARI

Vom conduce cu mașina la Constanța, cel mai mare port din România, apoi vom face câteva poze în Orașul Vechi și la celebrul cazinou Constanța, apoi vom conduce la București.

Peste noapte în București, Hotel ****

Tur privat de 15 zile Romania Moldova Transnistria cu ghid privat

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.