Scroll Top

Turul de grup al Castelului Dracula Atracția turistică Nr. 1

Dracula_Tour

Alegere excelentă pentru plecarea turului de o zi la Castelul Dracula și întoarcerea la București în tur de aproximativ 11 ore într-un grup mic de persoane (max 8 persoane):
Loc de întâlnire: Preluare de la Hotel
Ora plecării: 8:15
Alegere excelentă pentru un tur de o zi cu plecare din București și întoarcere în 11 ore! Veți vizita 2 castele într-o singură zi plus orașul Brașov! Iată ce am pregătit pentru dvs. în turul grupului Castelului Dracula:
1. Castelul Peleș
2. Centrul orasului Brasov
3. Bran / Castelul lui Dracula

1. Castelul Peles

Dacă ați decis să vă scrieți memoriile sau doriți să vă lăudați că ați văzut cele mai frumoase castele din Europa, reședința de vară a familiei regale românești este, de departe, una dintre cele mai importante atracții turistice din România și din Europa și veți fi în curând intelege de ce.
În fiecare an, mii de personalități importante și sute de mii de turiști rezerva tururi ale României doar pentru această atracție, pentru a-i admira frumusețea și cel puțin pentru câteva ore, să se simtă drept regalitate.

2. Centrul orașului Brașov

Căutați o experiență urbană diferită prin care puteți explora istoria, cultura și redescoperi frumusețea naturii, toate în același timp? Orașul Brașov este destinația ideală pentru iubitorii de istorie, muzică și cultură, aventură, mâncare bună, sporturi de iarnă, vânătoare, drumeții și chiar romantism. Este aventura montană prin excelență.
La Brașov vom avea o frână mică, perfectă pentru a explora puțin orașul vechi și aveți suficientă dină pentru prânz. Pauză de 90 de minute în orașul Brașov!

3. Bran / Castelul lui Dracula

Noi, românii, ne amuzăm adesea că 80% din sutele de mii de turiști care rezervă Tururi ale României și vin de pe tot globul pentru a vedea Castelul Dracula sau, mai exact, Castelul Bran, pleacă cu lecția de istorie învățată și uită de Ficțiunea lui Bram Stoker.
Odată ce îl veți vedea personal, veți înțelege de ce acest castel este un simbol al turismului românesc și de ce este cel mai vizitat obiectiv turistic din România, așa că veniți și alăturați-vă grupului!

Turul de grup al Castelului Dracula Atracția turistică Nr. 1 | DOAR 7 locuri disponibile

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.