Scroll Top

Tur privat la Sibiu cu ghid plecare pe ruta Valea Oltului

Sibiu day trip – 12-14h

Excursie privata de o zi la Sibiu (12-14h)

Cum sa ratezi o excursie de o zi la Sibiu, cand ai o aventura atat de spirituala

Iata descrierea excursiei pe obiective turistice, ce pot fi atinse intr-un tur privat:

 

1. Tur privat la Manastirea Cozia

2. Manastirea Turnu

3. Centrul vechi Sibiu

4. Catedrala Evanghelica Sibiu

Cateva cuvinte despre cele mai vizitate obiective turistice din Sibiu:

 

1. Tur privat la Manastirea Cozia

Peoples-house ceausescu romania

Doar daca prinzi turul manastirilor din Romania si ajungi la Manastirea Cozia, poti intelege de ce se-nghesuie zeci de mii de turisti sa o vada.

Strajuita de peste 600 de ani, pe de o parte de raul Olt, iar de cealalta de muntele Cozia, cand ajungi la adapostul zidurilor acestei manastiri fortificate, care ne-a aparat de cotropitori, vei simti, parca, o intoarcere in timp, in Gradina Edenului, de unde au fost izgoniti Adam si Eva…

Vezi si atle cateva curiozitati despre acest monument istoric, pe care le vei atinge in aceasta excursie privata la Manastirea Cozia

2. Manastirea Turnu

Chiar daca nu esti un pasionat al istoriei romanilor si al Imperiului roman, e pacat daca iti petreci o vacanta in Romania, sa nu incluzi in circuitul turistic cu cele mai frumoase manastiri si Manastirea Turnu, din judetul Valcea.

Altfel, trebuie spus ca numele manastirii Turnu – important obiectiv turistic din Romania – ridicata in imediata apropiere de manastirea Cozia, provine de la un turn aflat pe stanca numita “Piscul lui Teofil”, construit de legiunile romane in castrul Arutela, in secolul al doilea.

>> Vezi si alte curiozitati, pe care le poti descoperi pe viu despre acest monument istoric, cand faci o excursie provata la Manastirea Turnu

Bucharest national village museum romania tours

3. Centrul vechi Sibiu

Private day trip sibiu romania

Centrul Vechi al Sibiului si orasul in sine, chiar sunt cu adevarat unele dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, pentru ca reusesc sa multumeasca aproape toate gusturile si orice turist pretentios.

Indiferent ca esti pasionat de cultura autentica, ca ai o fire mai romantica sau mai aventuroasa, vei gasi exact ceea ce ai nevoie, pentru a te simti bine si a te relaxa, uitand de grijile cotidiene si admirand frumosul din toate punctele de vedere.

Frumusetea cetatii Sibiului porneste de la curiozitatile si recordurile, pe care le gasesti aici, de la arhitectura cladirilor, de la alinierea strazilor, de la patrimoniul cultural si artistic si pana la cadrul natural din zona, pentru ca este inconjurat pe doua laturi de muntii Fagarasului si Lotrului.

Vezi si curiozitatile pe care le mai gasesc aici si cei care rezerva excursii private la Sibiu, venind special la SIBFEST, Festivalul International de Teatru de la Sibiu >>

4. Catedrala Evanghelica Sibiu

Daca vanezi senzatii tari, cultura, istorie, aventura si vrei sa-ti impresionezi prietenii si cu niste poze facute de la peste 55m din turnul unui monument istoric, cum este Catedrala Evanghelica Sibiu, atunci poti prinde un tur de o zi in Sibiu, orasul cetate.

Pentru a ajunge la punctul acela din turnul cu ceas, care are o inaltime totala de aproximativ 74 de metri, este nevoie sa urci 192 de trepte, care se opresc si la cele 4 turnulete mai mici de unde, de asemenea, poti sa ai o vedere generala a orasului Sibiu si sa faci niste fotografii de colectie.

Vezi mai multe detalii, picanterii si curiozitati despre acest monument istoric, de care te poti bucura in urma unei rezervari de excursii private la Catedrala Evanghelica din Sibiu >>

Evanghelic cathedral sibiu day trip

Photo Cezar Suceveanu

Harta turului / excursiei

Acest itinerariu este orientativ si poate suferi modificari pe parcurs, de aceea, va rugam sa considerati de referinta, ceea ce veti primi in oferta, dupa ce ati solicitat turul sau excursia respectiva.

Spunem asta, pentru ca, atat excursia la pesteri, cat si plimbarea pe Transfagarasan sunt accesibile numai anumite luni din an.

 

Tur privat la Sibiu cu ghid plecare pe ruta
Valea Oltului

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.