Scroll Top

Turul de grup al orașului București TOP 3 LOCURI TURISTICE

Private Tour to Bucharest House Of Parliament

Alegere excelentă pentru explorarea Bucureștiului în aproximativ 4 ore într-un grup mic de persoane (max 8 persoane):

Loc de întâlnire: Preluare de la Hotel

Ora de plecare: 10:00

 

Ce explorăm:

  1. Palatul Parlamentului (Casa Poporului)
  2. Muzeul Satului
  3. Bulevardul Victoriei
  4. Piața Revoluției
  5. Catedrala patriarhală

 

  1. Palatul Parlamentului (Casa Poporului)

Vizita la exterior într-un tur de grup mic – Palatul Parlamentului sau Casa Poporului – veți afla cât de periculos și dăunător poate fi un regim totalitar precum comunismul pentru o națiune. Vă veți simți puțin văzând ce opulență și megalomanie fără rost pot crea „somnul rațiunii”.

Imaginați-vă că aveți șansa de a vedea a doua cea mai mare clădire administrativă de pe planetă, după Pentagon, și că va fi o experiență pe care o veți putea împărtăși cu nepoții voștri.

  1. Muzeul Satului

Explorăm în interiorul Muzeului Național al Satului – într-un singur loc, veți vedea o întruchipare a tradițiilor românești și veți afla ce a însemnat pentru sătenii români să fi construit un mediu ecologic și durabil în curtea lor. De asemenea, veți avea o privire asupra stilului lor de viață simplu și modest, în armonie socială și spirituală cu împrejurimile lor.

Rezervați un tur de grup mic pentru Bucharest City Tour și veți intra în universul caselor tradiționale românești, mari sau mici, din lemn și chirpici, dar și piatră și alte materiale, din toate zonele țării. De asemenea, veți vedea simboluri naționale precum moara sau biserica de lemn și veți afla cum aceste comori ale spiritualității și civilizației ne-au ținut uniți de mii de ani, fără a fi nevoie să invadăm alte națiuni.

  1. Bulevardul Victoriei

Pe Calea Victoriei (Bulevardul Victoriei) – cu ghidul dvs. de grup mic veți fi fascinat de contradicțiile istoriei: pe de o parte, aveți Palatul Regal și, pe de altă parte, Comitetul Central al Partidului Comunist Român și Piața Revoluției, unde Ceaușescu a fugit din țară cu elicopterul.

  1. Piața Revoluției

În acest mic turneu de grup despre comunism, puteți fi transportat înapoi în timp până la momentul în care dictatorul Nicolae Ceaușescu a fost dat afară, lăsând în urmă secretele unei mari averi și controversele cu privire la serviciul de securitate al statului și conturile sale offshore.

După cum am menționat mai devreme, când vom ajunge la Palatul Senatului, veți vedea clădirea care adăpostea Comitetul Central al Partidului Comunist Român și locul unde a început Revoluția din decembrie 1989 – un eveniment istoric major prin care, prin forța umană și sacrificiu, Ceaușescu a fost înlăturat de la putere.

 

  1. Catedrala patriarhală

Vrei să știi diferența dintre Biserica Ortodoxa și alte religii? Alăturați-vă noua, la turul de grup al Bucurestiului ☺

Turul de grup al orașului București TOP 3 LOCURI TURISTICE | DOAR 7 locuri disponibile

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.