Scroll Top

Tur de Bucuresti cu sofer, ghid privat si masina privata 4 H

Turul bucurestiului in 4 ore

Printre cele mai vizitate obiective turistice romanesti

Daca aveti in plan sa vizitati orasul Bucuresti intr-un tur privat mai scurt de 6 ore, trebuie sa stiti ca  cele mai vizitate obiective turistice romanesti pe care turistii straini si le doresc neaparat sa le viziteze sunt urmatoarele:

1. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului Romaniei

2. Muzeul Satului Bucuresti

3. Calea Victoriei Bucuresti

4. Piata Revolutiei Bucuresti

5. Centrul Vechi/ Istoric Bucuresti

De aceea ti-am pregatit  un tur privat de 4 ore, timp in care vei putea descoperi obiective turistice unice in orasul Bucuresti, capitala Romaniei. Dupa acest tur prin Bucuresti, poti sa fii sigur ca vei dobandi informatii noi cu ajutorul ghidului tau privat si vei putea povesti familiei si prietenilor despre toate obiectivele turistice vizitate si astfel vor dori si ei sa urmeze aceeasi experienta frumoasa.

1. Casa Poporului sau Palatul Parlamentului Romaniei

Peoples-house ceausescu romania

Cat de periculos si nociv poate sa fie pentru un popor, care lasa sa ajunga la putere un regim totalitar si comunist pe deasupra. Te vei simti mic-mic de tot, vazand ce opulenta si megalomanie inutile, poate sa nasca somnul ratiunii.

Imagineaza-ti ca ai sansa sa vezi o cladire considerata cea mai mare constructie administrativa de pe Planeta si ca vei avea o experienta despre care vei povesti si nepotilor tai.

Vezi povestea Casei Poporului >>

2. Tur privat la Muzeul Satului Bucuresti

La Muzeul Satului din Bucuresti – vei vedea intr-un singur loc si vei afla, alaturi de traditii romanesti, ce-a insemnat pentru poporul roman de la sate, sa-ti creezi un mediu ecologic si de sustenabilitate din ograda ta, apoi, ce inseamna sa traiesti simplu si decent, dar si-ntr-o armonie spirituala si sociala in acelasi timp.

Vei intra in universul caselor romanesti simple, din lemn si chirpici, dar si din piatra sau alte materiale, din toate zonele geografice ale Romaniei, case voluminoase, moara, bisericuta si cum aceste comori ale spiritualitatii si civilizatiei, ne-au tinut pe noi uniti de mii de ani, fara sa fi avut nevoie sa […]

Vezi povestea Muzeului Satului >>

Bucharest national village museum romania tours

3. Calea Victoriei Bucuresti

Calea victoriei bucuresti day trip

Pe Calea Victoriei – vei vedea cum se contrazice istoria: pe o parte Palatul Regal si pe cealalta Comitetul Central al Partidului Comunist Roman si Piata Revolutiei, locul de unde a fugit presedintele Ceausescu cu elicopterul.

Vei vedea biserici ortodoxe vechi, pline de traire spirituala, magazin de muzica, unde gasesti muzica deosebita, dar si cazinouri, restaurante boeme, muzeee, teatre, ceainarii, magazine de haine si cadouri, de unde sa cumperi amintiri si chiar Muzeul National de Istorie a Romaniei si Ateneul Roman, o alta capodopera arhitecturala reprezentativa pentru arhitectura romaneasca si inclusiv Palatul CEC si altele asemenea […]

Vezi ce mai contine o vizita privata la Ateneul Romandin Bucuresti >>

4. Piata Revolutiei Bucuresti

Poti trai acum si vizualiza cu ochii mintii momentul in care a fost alungat dictatorul Ceausescu, lasand in urma secretele unei averi si povesti controversate despre serviciile de securitate si conturile lui din strainatate.

Asa cum spuneam mai devreme, cand ajungem la Palatul Senatului, poti vedea cladirea, care a fost Comitetul Central al Partidului Comunist Roman si locul de undea a pornit Revolutia din Decembrie 1989, cand s-a reusit, prin forta si sacrificiu uman, alungarea lui Ceausescu de la putere.

Revolution square bucharest day trip

5. Tur privat in Centrul Vechi/ Istoric Bucuresti

Old town bucharest private tour

Cu ajutorul ghidului tau privat ai sansa sa retraiesti vremurile de odinioara, sa vezi un amestec de mistere si contraste, incepand cu Hanul Lui Manuc, un han fortificat imens, devenit centru cultural si economic al vremii, construit pe la 1806 de Manuc Bei, unul dintre cei mai bogati mosieri din Balcani, unde se adunau comerciantii aflati in trecere prin Bucuresti cu o intreaga lume pestrita.

Tot in centrul vechi si cosmopolit, mai gasesti, pe langa cele mai renumite restaurante din Bucuresti si muzee, biserici vechi si spectaculoase, expozitii, antichitati, Libraria Carturesti, o librarie experientiala, de unde poti sa-ti cumperi carti, muzica si alte amintiri si cadouri de neuitat pentru tine si cei dragi.

Vezi ce alte obiective turistice mai poate contine o excursie privata in centrul vechi al Bucurestiului >>

Nu vreau sa-ti spun chiar toate “curiozitatile” si exotismele, pentru ca va trebui sa le descoperi impreuna si cu alte lucruri, pe care nici cuvintele si nici imaginile din Bucuresti nu ti le pot arata la justa valoare.

Imagineaza-ti doar atat – intr-o excursie privata in Bucuresti de doar 4 ore, daca nu ai timp mai mult, vei parcurge esenta existentei si a felului de a fi al unui popor si a unei culturi, care sunt atestate de mii de ani, ca fiind pasnic si primitor, dar si foarte renumit pentru gastronomia sa si mancare sanatoasa.

 

Tur de Bucuresti cu sofer, ghid privat si
masina privata 4 H

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.