Scroll Top

Tur al bisericilor din lemn -Biserici in Maramures, Surdesti

Wooden Church Surdesti private trip in Romania
Excursie privata la biserica de lemn de la surdesti

Nimic nu se compara cu acea caldura speciala, pe care o emana constructiile din lemn, dar, ajungand sa vizitezi Biserica din lemn de la Surdesti, cu siguranta vei vedea de ce oamenii raman cu gura cascata si le cade palaria, la propriu, privind la turnul acesteia, care are o inaltime de 54 de metri.

Imagineaza-ti ce arta si maiestrie necesita o biserica din lemn, cu inaltimea totala de 72 de metri, care si cu tehnologia din zilele noastre ar da batai de cap constructorilor, dar, cand te gandesti ca ea a fost ridicata in 1721, deja vei intelege de ce este considerata o capodopera arhitecturala.

Noteaza-ti, ca se numara printre cele mai inalte lacasuri de cult din lemn din Europa si din lume, motiv pentru care a fost imediat inclusa si in lista patrimoniului cultrual mondail al UNESCO, iar acum tu ai sansa sa o vezi in splendoarea ei.

Acest obiectiv turistic poate fi inclus intr-un tur privat de 5-7 zile, ca sa te poti bucura cu adevarat de excursia ta in Romania sau un tur al bisericilor din lemn…

Tur al bisericilor din lemn
Biserici in Maramures, Surdesti

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours