Scroll Top

Tur la mina de sare Turda – Cea mai frumoasa din Romania

Private Tour in Romania - Turda Salt Mine
Excursie privata la mina de sare turda

Cand ai ocazia unei vacante in Romania, ar fi pacat sa nu te aventurezi intr-unul dintre cele mai frumoase locuri, respectiv Mina de sare de la Turda.

Aici nu este vorba doar, ca-ti “clatesti” plamanii cu un aer salin, foarte benefic pentru sanatate, dar si ochii se vor bucura, pentru ca ai ce vedea.

Descoperi lucruri de pe vremea romanilor, pentru ca au existat dintotdeauna exploatari de sare in zona, asa ca ai sansa sa vezi fostele mine Iosif, Terezia si Rudolf si utilaje medievale unice in Europa folosite la extractia de sare – fieraria, crivacul, moara de sare, precum si un altar cioplit in peretele de sare sau Scara Bogatilor, lucrata filigranat in lemn.

In plus, vei vedea de ce a meritat investitia de peste 6 milioane de euro in sali de tratament, un amfiteatru, sali de sport, inclusiv o roata panoramica de unde poti admira stalactitele din sare de aproape.

Putem include Mina de Sare Turda in program in multiple forme de rezervare tururi la manastiri sau in centre medievale, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, festivaluri, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

Tur la mina de sare Turda
Cea mai frumoasa din Romania

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.