Scroll Top

Tur privat 9 zile| Oltenia, Transilvania Porțile de fier

Private trip in romania 9 days

Excursie de 9 zile in Romania

Daca esti pregatit pentru o aventura autentica si ai 9-10 zile la dispozitie, ar trebui sa te lasi pe mana noastra pe parcursul unui tur de 9 zile in Romania, ca sa ai ce povesti ani de zile de acum inainte.

Iata la ce experiente spectaculoase m-am gandit pentru tine si pot fi atinse in acest tur privat de 9 zile:

 

ZIUA 1

1. Turul panoramic al Bucurestiului

ZIUA 2

1. Curtea de Arges

2. Castelul Poenari (urcarea celor 1480 de trepte)

3. Transfagarasan (iun-sep)

4. Turul orasului SIBIU

 ZIUA 3

1. Cetatea Deva

2. Castelul Huniazilor

3. Biserica Densus

4. Sarmizegetusa Regia

ZIUA 4

1. Muntii Anina

2. Cascada Bigar

3. Portile de Fier

4. Plimbare pe malul Dunarii

Inoptare la Dubova

 ZIUA 5

1. Croaziera la Portile de Fier

2. Statuia sculptata in stanca a lui Decebal

3. Vizitarea catorva vestigii romane

4. Plimbare usoara pe munte si relaxare

ZIUA 6

1. Ansamblul Constantin Brancusi din Targu Jiu

2. Manastirea Horezu

3. Orasul Horezu

Inoptare in Sibiu

 ZIUA 7

1. Turul orasului Sibiu

2. Manastirea Fortificata Biertan

3. Cetatea medievala Sighisoara

4. Muzeul de istorie Sighisoara

5. Biserica din deal Sighisoara

6. Restaurant Vlad Dracul

ZIUA 8

1. Castelul Bran/ Dracula

2. Plimbare prin imprejurimi prin targul cu bunatati si amintiri

3. Turul orasului Brasov

4. Biserica Neagra Brasov

5. Cafenea in Brasov

6. Cina la un restaurant special

 ZIUA 9

1. Castelul Peles

2. Manastirea Sinaia

3. Manastirea Snagov

ZIUA 1

1. Turul orasului Bucuresti

Ca sa ai o mica aventura in 8-10 ore, m-am gandit sa grupam intr-un concept,  cele mai vizitate obiective turistice din Bucuresti, mai ales, pe care turistii straini si le doresc neaparat, atunci cand solicita tururi private in Bucuresti mai scurte de 10 ore si acestea sunt:

Palatul Parlamentului
Muzeul Satului
Ateneul Roman
Calea Victoriei
Piata Revolutiei
Centrul Vechi
Arcul de Triumf
Parcul Cismigiu Bucuresti

Iata in acest tur virtual in format video,  cum se vede capitala Romaniei, daca nu te-ai bucurat inca de un tur privat al Bucurestiului de cel putin o zi.

Sigur ca, daca ai avea musafiri straini, acesta ar putea fi cel mai frumos cadou, pe care l-ai putea face si, pe tru care, cu siguranta iti vor multumi.

ZIUA 2

1. Curtea de Arges

Ceva mai multe detalii despre obiectivele acestei excursii private la Curtea de Arges

Stim cu totii ca lucrurile bune, durabile si frumoase, se obtin numai cu sacrificii, de aceea, cand ajungi la Curtea de Arges, vechiul orasel, care are o istorie plina de evenimente, pentru ca ai sansa sa vezi ruinele de la curtea domneasca a Tarii Romanesti, Biserica Domneasca din secolul XIII, dar, in acelasi timp si alt monument sitoric, celebra Manastire Arges, construita de mesterul Manole pe la 1517, despre care se spune ca si-a zidit pe sotia sa Ana intre ziduri, pentru ca tot ce construiau ei, se darama, iar in vis i s-a aratat ca trebuie sa faca acest lucru…

Iata ca, in acest fel, debutezi o excursie plina de experiente si curiozitati, in care, doar daca bei apa rece de izvor, tot iti vei aduce aminte toata viata.

2. Excursie la Castelul Poenari

Daca ar fi sa alcatuim turul castelelor din Romania, pentru fanii legendei lui Dracula si pentru amatorii de aventura, cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca de pe lista curiosilor si Castelul Poenari / Cetatea Poenari.

Nu de alta, dar urcand cele 1480 de trepte pentru a ajunge la cetatea Poenari – important obiectiv turistic din Romania – poti sa spui, fara sa gresesti, ca te afli pe urmele lui Dracula…

Vezi si alte curiozitati de pe parcursul acestei excursii private la Cetatea Poenari

3. Excursie pe Transfagarasan

Cum sa descrii in cuvinte un drum ca o aventura si o experienta, pe care, nici filmul realizat de cei de la Top Gear, care spun ca acesta este cel mai frumos drum din lume, nu poate sa-ti arate?

Iata acel video spectaculos, care ne-a facut celebri

4. Turul orasului Sibiu

Ca sa intelegi mai bine intr-un tur de oras, de ce orasul Sibiu a fost ales Capitala Culturala Europeana, ar trebui sa vezi cel putin Centrul Vechi, Catedrala Evanghelica si apoi orasul in sine, care chiar sunt unele dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, pentru ca reusesc sa multumeasca aproape toate gusturile si orice turist pretentios.

Indiferent ca esti pasionat de cultura autentica, ca ai o fire mai romantica sau mai aventuroasa, vei gasi exact ceea ce ai nevoie, pentru a te simti bine si a te relaxa, uitand de grijile cotidiene si admirand frumosul din toate punctele de vedere.

Frumusetea cetatii Sibiului porneste de la curiozitatile si recordurile, pe care le gasesti aici, de la arhitectura cladirilor, de la alinierea strazilor, de la patrimoniul cultural si artistic si pana la cadrul natural din zona, pentru ca este inconjurat pe doua laturi de muntii Fagarasului si Lotrului.

Vezi si curiozitatile, pe care le mai gasesc aici si cei care rezerva excursii private la Sibiu sau vin special la SIBFEST, Festivalul International de Teatru de la Sibiu

ZIUA 3

1. Cetatea Deva

O noua aventura medievala din parcursul acestei excursii private la Deva, cu scopul unui tur al cetatilor medievale si al bisericilor fortificate, pe care le urmarim in mod deosebit de fiecare data.

Exploram impreuna Cetatea Deva.

Iata cum arata ea intr-o prezentare video, care nu se compara insa cu ceea ce este in realitate.

 

2. Castelul Huniazilor/ Corvinilor

Exploram impreuna un castel medieval ca-n povesti, care se lasa cu „Wooowww!”.

Aici a fost tinut prizonier Vlad Tepes, de catre Iancu de Hunedoara.

Cuvintele nu pot exprima frumusetea si ingeniozitatea acestui castel impozant si foarte bine intretinut, de pe ale carui turnuri de aparare iti poti face niste selfie-uri si niste poze de neuitat, cu ocazia acestei excursii private la Castelul Huniazilor/ Corvinilor.

Hunyad castle corvin medieval trip

3. Biserica Densus

Densus medieval church

Daca vrei sa vezi cea mai veche biserica ortodoxa din Romania, datand din secolul XIII, acum ai sansa sa te minunezi de amestecul de stiluri, care s-au contopit de-a lungul timpului peste acest “templu” monument istoric, care dateaza din secolul al IV-lea si este inscris pe lista de propuneri a Patrimoniului UNESCO.

Nicolae Iorga, cel mai mare istoric roman, a botezat Biserica Sfantul Nicolae din Densus “fara pereche in toata romanimea”.
Ai sansa sa vezi picturi murale din anul 1443, dar si ingeniozitatea constructiei, care a incercat sa conserve istoria, etapa cu etapa, cu toata taria.

Mai mult este de vazut, decat de povestit, pentru ca vei descoperi si tu toate curiozitatile la fata locului, exact ca si ceilalti turisti, care-si rezerva excursii private la Biserica Densus.

4. Sarmizegetusa REGIA

Aventura continua cu ruinele romane de la Sarmizegetusa REGIA, despre care vei afla detalii la fata locului, cand te vei bucura si de peisajele mirifice din imprejurimi cu ocazia acestei excursii private..

ZIUA 4

1. Muntii Anina

Muntii aninei romania private trips

Daca iti este dor de salbaticie, atunci muntii Anina, asta iti vor oferi.

Este suficient sa tragi de trei ori aer in piept si deja vei simti „bateriile” incarcate.

Dar mai bine sa nu povestim, ci sa traim bucuriile si darurile acestor locuri.

2. Cascada BIGAR

Niciodata cuvintele nu vor putea sa descrie salbatica splendoare si senzatia de gradina a raiului lasata de Cascada Bigar si imprejurimi.

Nu degeaba a fost votata ca cea mai frumoasa cascada din lume.

Mai bine sa inhalezi aerul acela curat si aproape vindecator si sa vezi tu singur, cu ocazia acestei excursii private la cascada Bigar, cum apa se prelinge superb pe muschii crescuti pe stanca si creaza o perdea de apa, care arata ca-n povesti, datorita culorilor spectaculoase.

3. Plimbare pe malul Dunarii

Danube trip in romania berzeasca

Apa cu muntele intotdeauna au creat ceva spectaculos, asadar vei avea ce admira si povesti, cand facem aceasta excursia pe malul Dunarii, care te va inspira de la fotografie, pana la poezie.

Totul depinde de cat de romantic esti.

4. Portile de fier

Aventura continua intr-o zona locuita de zeci de mii de ani, unde Dunarea pare ca fierbe, datorita curentilor.

Pretextul excursiei noastre aici il dau deopotriva defileul Dunarii, care-ti taie respiratia si niste ingineri si tehnicieni curajosi, care, la comanda conducerii comuniste din anii 1960, au demarat una dintre cele mai curajoase lucrari ingineresti, ce poarta numele de Portile de Fier si merita admirate.

Iron gates on danube private trips in romania

ZIUA 5

1. Croaziera la Portile de Fier

Aventura inglobata in obiectivele acestei excursii private concept, continua intr-o zona cu munte si apa, locuita de zeci de mii de ani, unde Dunarea pare ca fierbe, datorita curentilor.

Pretextul excursiei noastre aici il dau deopotriva defileul Dunarii, care-ti taie respiratia prin maretia lui si opera tehnico-inginereasca a unei echipe de ingineri si tehnicieni curajosi, care, la comanda conducerii comuniste din anii 1960, au demarat una dintre cele mai curajoase lucrari ingineresti, ce poarta numele de Portile de Fier si merita admirate., pentru ca sunt doar cateva in lume

Cruise on the danube

2. Statuia sculptata in stanca a lui Decebal

Statue of decebal carved in stone danube trip in romania

Nu stiu ce ai aflat pana acum despre marele rege Decebal si despre darzenia si actele lui de vitejie, dar pentru faptul ca nu s-a temut de nimic si si-a aparat tara cu pretul vietii, ne-a determinat sa-i inchinam un monument sculptat in stanca de 128m, unic in lume, exact in cea mai framanantata de ape zona a Romaniei.

In zona Orsova, unde Dunarea are 120 m adancime si pare ca fierbe, atunci cand strabate muntii, peisajul stancos te inspira sa faci o asemenea capodopera, la care s-a muncit 10 ani, numai in conditii extreme, ca sa arati ca existam pe aceste meleaguri de mii de ani.

Aici s-au gasit si dovezi cu cele mai vechi semne de viata, de peste 35.000 de ani. Aici sunt si placi comemorative de pe vremea romanilor.

Ce crezi ca vor spune prietenii tai, cand le vei trimite un selfie cu capul lui Decebal sculptat in stanca pe fundal?

3. Vizitarea catorva vestigii romane

In aceasta aventura vom vizita cateva vestigii romane de la gurile Dunarii, admirand totodata si peisajul salbatic

Roman remains in romania tours and trips by nicolas

4. Plimbare de relaxare pe munte

Daca ne va mai ramane timp, vom incheia ziua cu o plimbare de relaxare pe munte, ca sa rememoram frumusetea acestei zile

Day trips in romanian mountains

ZIUA 6

1. Plimbare in Targu Jiu

Targu jiu brancusi private trip in romania

Aceasta plimbare in Targu Jiu, frumosul oras din zona in care a copilarit celebrul sculptor Constantin Brancusi, iti va face mare placere, pentru ca sunt multe de vazut.

2. Ansamblul sculptural Constantin Brancusi din Targu Jiu

Chiar daca nu esti un impatimit al capodoperelor sculpturale, trebuie sa vezi neaparat, daca vii intr-o excursie in Romania, si o expozitie de sculptura a lui Brancusi, respectiv Ansamblul sculptural Constantin Brancusi, din Targu Jiu sau Ansamblul monumental “Calea eroilor”, cum mai este numit, pentru ca acolo vei putea vedea nu doar simple forme de piatra si lemn sculptate, ci vei avea ocazia sa simti sufletul romanilor.

Format din patru componente dispuse pe o lungime de 1275 de m, pe aceeasi axa – Masa tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului/Coloana fara sfarsit – vei ramane absolut surprins, cum de linii atat de simple, pot da asa o incarcatura simbolistica.

Vezi si alte curiozitati, pe care le vei mai intalni cu ocazia experientei tale din Oltenia pe parcursul acestei excursii private la Tragu Jiu si la ansamblul sculptural Constantin Brancusi

3. Manastirea Horezu

Ai acum ocazia sa te lauzi, ca ai vazut cea mai frumoasa si cea mai rafinata manastire ortodoxa cu arhitectura 100% romaneasca si spun asta, pentru ca Manastirea Horezu a fost inclusa de la inceput in patrimonial cultural mondial al UNESCO, fara dubii, ca ar putea fi surclasata.

Tot ce trebuie sa faci este ca excursia in Romania sa aiba in capul listei cu cele mai vizitate manastiri si Manastirea Horezu, pentru ca, ajungand in zona, ai sansa sa vezi si cea mai celebra ceramica din Romania, ceramica de la Horezu, dar si cheile sapate in munti si pesteri celebre.

>> Vezi detalii si curiozitati despre locuri si imprejurimi ce pot fi parcurse cu ocazia acesteiexcursii private la Manastirea Horezu

4. Orasul Horezu

Ceramica de Horezu si arta de a face vase pictate a localnicilor a facut ca acest oras mic din Romania sa fie foarte cautat de straini, care intotdeauna pleaca de aici cu amintiri frumoaase si aceste vase de ceramica realizate manual.

Poate pleci de aici si cu ceva retete culinare, care se gatesc in astfel de vaase de mii de ani.

Horezu pottery private trips in romania

ZIUA 7

1. Biserica Fortificata Biertan

Stii acele locuri, care te lasa cu gura cascata? Ei, bine, Biserica Fortificata Biertan poate face asta, fiind una dintre primele asezari de sasi din Ardeal, astazi monument istoric, trecut pe lista patrimoniului UNESCO.

Sute si mii de turisti vin aici in fiecare an, sa vada de ce timp de trei sute de ani, aici a avut loc un singur divort si ai ocazia sa vezi inca cel putin doua lucruri unice in Romania.

 

Fortified church biertan medieval tours in romania

Source: Wikipedia

Dincolo de peisajul deosebit care inconjoara zona, dincolo de faptul ca este o localitate foarte veche din Romania, ce dateaza de prin 1224, Biserica Fortificata din Biertan impresioneaza in primul rand prin modul de asezare, lacasul de cult fiind ridicat, la inaltime, in centrul localitatii, inconjurat de trei ziduri si 7 bastioane.

Iata si alte curiozitati despre prima yala din lume si altele despre acest monument istoric din Romania, pe care le poti descoperi cu ocazia acestei excursii private la Biserica Fortificata din Biertan 

2. Cetatea Sighisoara

Sighisoara medieval village private day trips

Daca vrei sa faci un popas in timp, in epoca medievala, din care sa ai ce povesti tuturor, atunci chiar trebuie sa prinzi excursia la Cetatea Sighisoara, orasul medieval din Romania, unde s-a nascut si “Contele Dracula” sau, mai bine spus, domnitorul Vlad Tepes.

Construita in 1280, cetatea Sighisoara nu este doar unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, ci este o cetate vie, care s-a pastrat neschimbata pana astazi, fiind locuita de peste 700 de ani, ceea ce este un lucru foarte rar intalnit in lume.

De altfel, dupa primii pasi facuti pe pavajul din piatra cubica, dincolo de poarta cetatii si de zidurile inalte, in unele locuri ajungand chiar pana la 14 m, te vei convinge, ca te afli in unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa, si deci nu e de mirare ca Sighisoara a fost trecuta pe lista monumentelor cultural-istorice din patrimoniul UNESCO.

Vezi cele mai importante curiozitati, pe care le poti descoperi pe parcursul unei excursii private la Sighisoara, cetatea medievala

3. Muzeul de Istorie Sighisoara

Sighisoara in sine este ca un muzeu, fiind o cetate medievala, de aceea sunt multe lucruri de aflat despre trecutul atat de incercat al romanilor care au trait aici, cu ocazia acestui tur privat al Romaniei.

History museum sighisoara roamania private trip

4. Biserica din Deal Sighisoara

The church from the hill sighișoara private trip

Constructia ei a inceput in anul 1345, Biserica din Deal este o completare a istoriei vii, pe care o poti admira, ca pe o continuitate spirituala si sociala din acest oras unic din Transilvania Romania.

5. Restaurant Vlad Dracul din Sighisoara

Cel mai celebru restaurant din Sighisoara se afla chiar in casa in care a copialarit Vlad Tepes si asta deja spune multe lucruri.

Nu vreau sa-ti impartasesc mai mult, pentru ca, ai pierde o multime surprize, prin care mi-am condimentat aceste excursii concept, pentru a te bucura.

Restaurant vlad the impaler childhood-home

ZIUA 8

1. Castelul BRAN/ Dracula

Pe noi romanii, ne distreaza ca 80% dintre sutele de mii de straini, care fac rezervari de tururi in Romania si vin de peste ocean si din toate colturile lumii, sa vada in primul rand Castelul lui Dracula sau, mai bine spus, Castelul Bran, pleaca de aici cu lectia corecta de istorie invatata si uita de fictiunea lui Bram Stoker.

Vei intelege, dupa ce vezi la fata locului, de ce se afla in topul celor mai scumpe cladiri din lume si de ce este un simbol al turismului romanesc si a devenit chiar cel mai vizitat obiectiv turistic din Romania.

Daca vrei sa te distrezi, iata cum vad strainii excursia privata la Castelul Bran.

Daca vrei sa vezi mai multe despre acest castel din povesti si vrei sa faci o rezervare de tur, da-ne de veste apasand pe butonul BOOK Now/ Rezerva acum >>

2. Plimbare in BRAN

O excursie la Bran nu inseamna doar Castelul Bran, ci si o multime de alte chestii, cum ar fi, frumusetea muntelui, aerul curat, mancarurile si bauturile traditionale, dar si amintirile, pe care le poti cumpara de aici.

Dupa ce vei gusta branza in coaja de brad a localnicilor si taria facute in gospodariile oamenilor, vei dori sa te muti aici.

Bran dracula castle neighbourhoods and bazaar

3. Turul orasului Brasov

Peoples-house ceausescu romania

Vezi ce minunatii mai gasesti aici pentru sanatatea, pentru mintea si sufletul tau.

Vezi alte curiozitati, pe care le atingem in acest tur privat al orasului Brasov

Cand vrei sa traiesti o experienta urbana diferita si sa-ti oxigenezi si plamanii intr-un mod destept, turul orasului Brasov este ideal pentru pasionati de istorie, muzica si cultura, aventuristi, gurmanzi, sportivi, vanatori, alpinisti, indragostiti si escapada asta este chiar de nepretuit.

Practic, vei vedea ca, Brasovul este la inaltime, din toate punctele de vedere, caci trebuie sa stii ca, desi construit la o altitudine medie de 625 m, pentru ca are in structura sa si varful Postavaru, este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania, si daca ne referim la Romania in Cartea Recordurilor, ei bine, Brasovul este singurul oras din lume care are inclus in teritoriul sau o rezervatie naturala, cea de pe muntele Tampa.

4. Biserica Neagra Brasov

Indiferent ca alegi un tur de o zi in Brasov sau un tur de doua ore, ar fi pacat sa ratezi Biserica Neagra din Brasov, nu doar pentru ca este cel mai mare edificiu de cult in stil gotic din sud estul Europei, ci si pentru ca nu ai mereu ocazia sa vezi cum arata zidurile unei biserici care a supravietuit in mod miraculos unui incendiu, petrecut in anul 1689.

Practic si-a capatat actualul nume, de Biserica Neagra, exact de atunci de cand zidurile ei s-au inegrit.

Imagineaza-ti o biserica parohiala a comunitatii evanghelice luterane, finalizata in 1477, deci de peste 540 de ani, a carei constructie poate gazdui 5000 de persoane.

Romanian atheneum bucharest private city tours

Source: WEBPHOTO.RO

Afla ca a fost dintotdeauna, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania, fiind si cea mai mare biserica din Romania, pentru ca masoara 89 m lungime si 38 m latime, ceea ce inseamna ca are o capacitate de 5000 de persoane.

>> Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Biserica Neagra citeste, dand click pe link-ul mov

5. Cafenea in Brasov

Coffee in brasov private tours

Cele mai bune cafenele din Brasov ne asteapta si as vrea ca asta sa ramana surpriza excursiei.

N-ar avea niciun farmec sa stii chiar si-n ce cafenea ne vom opri 🙂

6. Cina la restaurant in Brasov

Aerul de munte si plimbarea ne vor trimite spre cele mai bune restaurante din Brasov, ca sa incheiem ziua si aventura in Brasov in mod special.

Crede-ma ca brasovenii au gust si stiu sa-si trateze musafirii cu respect.

Best restaurants in brasov romania

ZIUA 9

1. Castelul Peles

Daca ti-ai propus sa ai ce povesti, cand ai sa-ti scrii memoriile sau sa te lauzi ca ai vazut cele mai frumoase castele din Europa, Castelul Peles sau resedinta de vara a regilor Romaniei, este, de departe, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, dar si din Europa in acelasi timp si vei descoperi de ce sunt asa sigur, cand spun asta.

In fiecare an mii de personalitati importante dar si sute de mii de turisti straini isi fac rezervari de tururi in Romania, doar pentru acest obiectiv, ca sa-i poata admira frumusetea si sa simta macar pentru cateva ore, ce inseamna sa traiesti ca un rege cu mult bun gust.

Bucharest national village museum romania tours

Ai sansa sa vezi „perla coroanei” din muntii Carpati, adica sa traiesti o experienta turistica de neuitat, intr-un castel monument istoric, construit timp de 41 de ani (1873-1914).

>> CLICK si vezi curiozitati, recorduri si detalii despre aceasta excursie privata la Castelul Peles

2. Manastirea Sinaia

Peoples-house ceausescu romania

Exact in cea mai frumoasa statiune montana, in locul in care multi regi si conducatori ai tarii veneau des sa se reculeaga, vizitand Manastirea Sinaia, ai sansa sa dai timpul inapoi si sa gusti din simplitatea si bogatia spirituala a ortodoxiei, exprimate estetic de exceptie in tot ce reprezinta acest lacas de cult.

Indata ce vei trece de poarta inalta, pentru ca este o manastire fortificata, vei patrunde intr-o liniste aparte, ca aceea a inaltului cerului, iar pacea interioara te va cuprinde si pe tine, ca pe noi toti, de cate ori ajungem acolo.

Asezamantul ortodox, cu o vechime de peste 300 de ani, supranumit si “Catedrala Carpatilor” datorita pozitionarii in cea mai frumoasa statiune montana din Romania intr-un peisaj mirific, a fost si prima constructie pe acest teritoriu, ctitorul fiind spatarul Mihai Cantacuzino, care a luat decizia ridicarii lacasului de cult in urma unui pelerinaj la Locurile Sfinte, numele manastirii amintind de Muntele Sinai.

CLICK pentru mai multe detalii despre aceasta excursie privata la Manastirea Sinaia

3. Mormantul lui Dracula de la Manastirea Snagov

Foarte controversata istorie despre moartea lui Vlad Tepes ne spune ca niste calugari au reusit sa aduca in taina la Manastirea Snagov ramasitele pamantesti ale domnitorului si sa le ingroape in fata altarului, pentru a se sfinti.

Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre mormantul lui Dracula/ Vlad Tepes si frumoasa insula si Manastirea Snagov

>> Vezi ce mai contine o excursie privata la mormantul lui Vlad Tepes Dracula 

 

Peoples-house ceausescu romania

Harta turului sau excursiei

Acest itinerariu este orientativ si poate suferi modificari pe parcurs, de aceea, va rugam sa considerati de referinta, ceea ce veti primi in oferta, dupa ce ati solicitat turul sau excursia respectiva.

Spunem asta, pentru ca, atat excursia la pesteri, cat si plimbarea pe Transfagarasan sunt accesibile numai anumite luni din an.

 

Tur privat 9 zile
Oltenia, Transilvania, Porțile de fier

Page Contents

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.