Scroll Top

Tur privat Transfagarasan – Drumul #1 în lume: frumos & unic

Uplifting Transfagarasan Private Tour - #1 Road in the World

Tur privat Transfagarasan – Experiență extraordinară într-o singură zi! Explorează CEL MAI BUN drum din lume cu Nicolas Experience Tours în 12 ore! Vă rugăm să rețineți că puteți rezerva acest tur doar în perioada 15 iulie – 1 octombrie!

Punct de întâlnire: preluare și transfer la hotel

Ora plecării: 8:15

Iată ce am pregătit pentru dvs.:

  1. Manastirea Curtea de Arges
  2. Cetatea Poenari
  3. Drumul Transfagarasan

Tur privat Transfagarasan: Manastirea Curtea de Arges

Tur privat transfagarasan: manastirea curtea de arges Tur privat Transfagarasan: Manastirea Curtea de Arges

Știați că orașul Argeș a fost prima capitală a țării României?

Toată lumea știe că lucrurile cu adevărat bune, frumoase și durabile vin doar prin sacrificiu, care va deveni evident atunci când ajungeți în vechiul oraș Curtea de Arges.

Cu o istorie bogată și plină de evenimente, aici puteți vedea ruinele curții domnești muntene, Biserica Regală din secolul al XIII-lea, precum și faimoasa mănăstire Arges, un important monument istoric cu o poveste interesantă, dar tristă, poveste pe care ghid privat vă va împărtăși!

Mănăstirea Curtea de Argeș este o mănăstire ortodoxă din România, situată în orașul Curtea de Argeș. Ansamblul cuprinde catedrala episcopală, unul dintre cele mai celebre monumente de arhitectură din Țara Românească.

Mânăstirea Curtea de Argeș se situează la 150 de kilometri de București și 36 de kilometri Nord – Vest de Pitești. Cel mai simplu mod de a ajunge la Mânăstirea Curtea de Argeș este autostrada București – Pitești, apoi se urmează drumul spre Curtea de Argeș.

Mănăstirea Curtea de Argeș este o capodoperă a arhitecturii medievale, evocată în nemuritoarea baladă a Meșterului Manole, Mănăstirea Curtea de Argeș a fost ctitorită în vremea lui Neagoe Basarab și sfințită în 1517.

Tur privat Transfagarasan: Cetatea Poienari

Tur privat transfagarasan: cetatea poienari Tur privat Transfagarasan: Cetatea Poienari

Dacă ar fi să organizăm un tur al castelelor din România pentru fanii Dracula și iubitorii de aventuri, Castelul Poenari ar trebui să fie pe listă, fiind o importantă atracție turistică românească. Cu această călătorie privată veți avea șansa perfectă de a descoperi viața sălbatică din Transilvania.

Veți călători cu mașina privată și veți avea propriul dvs. ghid de la Nicolas Experience Tours. In timp ce urcați cele 1480 de scări care duc la castel, puteți spune pe bună dreptate că urmați pașii Dracula …

Cetatea Poenari, o încântătoare fortăreață medievală, este situată pe un vârf de munte în județul Argeș, la 27 de kilometri de Curtea de Argeș. Această cetate constituie un monument istoric, fiind un important punct de atracție turistică pentru cei ce vor să viziteze Transfăgărășanul.

O legenda despre cetatea Poenari, cunoscuta sub numele de Raul Doamnei, vorbeste despre sotia domnitorului, care stiind ca turcii sunt in apropiere si simtind ca nu mai are nici o scapare, s-a urcat pe metetrezele dinspre raul Arges si a strigat soldatilor ca prefera sa se omoare decat sa fie prizoniera turcilor.

Istoria cetății poenari începe cu negru vodă, voievodul care a ridicat un turn în secolul 13, în dorința de a extinde un plan de apărare a nordului țării românești. în 1456, vlad țepeș descoperă locul și decide că un amplasament atât de bun merită exploatat mai bine, prin urmare adaugă încă patru turnuri, unite prin ziduri solide de cărămidă.

Tur privat Transfagarasan: Autostrada Transfagarasan

Tur privat transfagarasan: autostrada transfagarasan Tur privat Transfagarasan: Autostrada Transfagarasan

Știați că unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume este Autostrada Transfăgărășan?

Vederea incredibilă și peisajele uimitoare pe care le oferă acest drum montan pavat sunt de nedescris; chiar și segmentul video prezentat pe Top Gear, considerându-l cel mai frumos drum din lume, abia îi face dreptate.

Transfăgărășanul începe, practic de la Bascov, exact acolo unde se termină autostrada București – Pitești, la sensul giratoriu, unde drumul face la stânga spre Curtea de Argeș.

Acest drum din România, cunoscut sub numele de Transfagarasan, are o lungime de 151 de km. Drumul are curbe interminabile și peisaje superbe, astfel încât să vă puteți bucura de puțină adrenalină în aerul curat de munte.

Ne oprim aici cu privire la informațiile pentru dvs., vă rugăm să nu uitați camera dvs., veți avea nevoie de ea! ☺

Tur privat Transfagarasan - Drumul #1 în lume: frumos & unic

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.