Scroll Top

1.Tur la Castelul Bran – Castelul Dracula – 2.Castelul Peles

Tur la Castelul Bran - Castelul Dracula - Castelul Peles

Cand esti dornic de o aventura totala de o zi, un Tur la Castelul Bran, Castelul Dracula, Castelul Peles, care sa-ti reseteze toate “prioritatile”, grijile si problemele, am creat un tur de o zi la Castelul Bran si inapoi, atingand mai multe obiective demne de toata atentia ta.

Iata descrierea excursiei pe obiective turistice, ce pot fi atinse intr-un tur privat:

1. Manastirea Sinaia

2. Castelul Peles

3. Tur la Castelul Bran

4. Turul orasului Brasov

5. Biserica Neagra Brasov

Cateva cuvinte despre mormantul lui Dracula si despre cele mai vizitate obiective turistice din regiune:

1. Manastirea Sinaia

1. Tur la castelul bran - castelul dracula - 2. Castelul peles

Exact in cea mai frumoasa statiune montana, in locul in care multi regi si conducatori ai tarii veneau des sa se reculeaga.

Vizitand Manastirea Sinaia, ai sansa sa dai timpul inapoi si sa gusti din simplitatea si bogatia spirituala a ortodoxiei, exprimate estetic de exceptie in tot ce reprezinta acest lacas de cult.

Indata ce vei trece de poarta inalta, pentru ca este o manastire fortificata, vei patrunde intr-o liniste aparte, ca aceea a inaltului cerului, iar pacea interioara te va cuprinde si pe tine, ca pe noi toti, de cate ori ajungem acolo.

Asezamantul ortodox, cu o vechime de peste 300 de ani, supranumit si “Catedrala Carpatilor” datorita pozitionarii in cea mai frumoasa statiune montana din Romania intr-un peisaj mirific.

A fost si prima constructie pe acest teritoriu, ctitorul fiind spatarul Mihai Cantacuzino, care a luat decizia ridicarii lacasului de cult in urma unui pelerinaj la Locurile Sfinte, numele manastirii amintind de Muntele Sinai.

Mai multe detalii aici despre aceasta excursie privata la Manastirea Sinaia

1. Tur la castelul bran - castelul dracula - 2. Castelul peles

2. Castelul Peles

Daca ti-ai propus sa ai ce povesti, cand ai sa-ti scrii memoriile sau sa te lauzi ca ai vazut cele mai frumoase castele din Europa, Castelul Peles sau resedinta de vara a regilor Romaniei.

Este, de departe, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, dar si din Europa in acelasi timp si vei descoperi de ce sunt asa sigur, cand spun asta.

In fiecare an mii de personalitati importante dar si sute de mii de turisti straini isi fac rezervari de tururi in Romania, doar pentru acest obiectiv, ca sa-i poata admira frumusetea si sa simta macar pentru cateva ore, ce inseamna sa traiesti ca un rege cu mult bun gust.

1. Tur la castelul bran - castelul dracula - 2. Castelul peles

Ai sansa sa vezi „perla coroanei” din muntii Carpati, adica sa traiesti o experienta turistica de neuitat, intr-un castel monument istoric, construit timp de 41 de ani (1873-1914).

Vezi curiozitati, recorduri si detalii despre aceasta excursie privata la Castelul Peles

3. Tur la Castelul Bran / Castelul Dracula

Tur la Castelul Bran - Dracula, Peles,
Brasov, ghid, sofer

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.