...
Scroll Top

Tur de grup de 2 zile în Transilvania – Orase celebre in RO

Tur de grup de 2 zile în Transilvania - Orase celebre in RO

Alegere excelentă pentru un Tur de grup de 2 zile în Transilvania și întoarcerea la București într-un grup mic de persoane (max 8 persoane).

Punct de întâlnire: preluare de la hotel
Ora plecării: 8:00 AM
Alegere grozavă timp de 2 zile în Transilvania! Iată ce am pregătit pentru dvs.:

Ziua 1
1. Castelul Peleș
2. Centrul orasului Brasov
3. Castelul Bran / Castelul Dracula
4. Peste noapte în Cetatea Sighișoarei – Hotel *** (situat central)

Ziua 2
1. Turul orașului Sighișoara
2. Turul orașului Sibiu
3. Izvoarele naturale Calimanesti si Manastirea Cozia
4. Pleacare în București

Tur de grup de 2 zile în transilvania - orase celebre in ro Tur de grup de 2 zile în Transilvania – Orase celebre in RO

Tur de grup de 2 zile în Transilvania: Ziua 1

1. Castelul Peles

Dacă ați decis să vă scrieți memoriile sau doriți să vă lăudați că ați văzut cele mai frumoase castele din Europa, reședința de vară a familiei regale românești este, de departe, una dintre cele mai importante atracții turistice din România și din Europa și veți fi în curând intelege de ce.

2. Centrul orașului Brașov

Căutați o experiență urbană diferită prin care puteți explora istoria, cultura și redescoperi frumusețea naturii, toate în același timp? Orașul Brașov este destinația ideală pentru iubitorii de istorie, muzică și cultură, aventură, mâncare bună, sporturi de iarnă, vânătoare, drumeții și chiar romantism.
Este aventura montană prin excelență. La Brașov vom avea o frână mică, perfectă pentru a explora puțin orașul vechi și aveți suficientă dină pentru prânz. Pauză de 90 de minute în orașul Brașov!

3. Castelul Bran / Castelul Dracula

Sunteți în România, regiunea Tranylvania, așa că … vizităm Dracula 
Odată ce îl veți vedea personal, veți înțelege de ce acest castel este un simbol al turismului românesc și de ce este cel mai vizitat obiectiv turistic din România, așa că veniți și alăturați-vă grupului!

4. Peste noapte în Cetatea Sighișoarei

Hotel *** (Situat central). Ajungem după-amiaza târziu într-o locație superbă: Cetatea Sighișoarei, parte a patrimoniului UNESCO. Aici facem check-in la un hotel frumos și vă puteți bucura singur de o seară de basm.

Tur de grup de 2 zile în transilvania - orase celebre in ro Tur de grup de 2 zile în Transilvania – Orase celebre in RO

Tur de grup de 2 zile în Transilvania: Ziua 2

1. Turul orașului Sighișoara

Începem dimineața cu un tur al orașului vechi din Sighișoara și vom avea șansa de a vizita Turnul cu Ceas și muzeul Arme. Dacă doriți să vă întoarceți în timp și să vedeți cum era viața în Evul Mediu, trebuie să vizitați Sighișoara, orașul medieval al României și locul de naștere al contelui Dracula (de fapt, Vlad Țepeșul).
Construită în 1280, Cetatea Sighișoarei nu este doar una dintre cele mai vizitate atracții turistice din România, este o cetate medievală vie, care respiră, deoarece a rămas locuită de peste 700 de ani – ceea ce este destul de rar.

2. Turul orașului Sibiu

Un tur al orașului pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce Sibiul a fost ales Capitală Europeană a Culturii, include Catedrala Evanghelică, centrul vechi al orașului Sibiu și orașul în sine, care se numără printre cele mai vizitate atracții turistice din România, deoarece se adresează tuturor gustați și oferiți o experiență de călătorie minunată chiar și celor mai pretențioși dintre turiști.
Dacă vă plac experiențele culturale autentice, indiferent dacă sunteți mai romantici sau mai aventuroși, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă distra, a lăsa stresul vieții de zi cu zi în urmă și a vă face o călătorie distractivă și memorabilă.

3. Izvoarele naturale Calimanesti si Manastirea Cozia

Dacă faci un tur al mănăstirilor românești și ajungi la Mănăstirea Cozia vei înțelege de ce mii de turiști sunt dornici să o vadă. Păzite de peste 600 de ani, pe o parte de râul Olt, pe de altă parte pe muntele Cozia, zidurile fortificate ale acestei mănăstiri străvechi care ne-au protejat de invadatori în trecut par să păstreze Grădina Edenului, un loc al misterului și frumusețe mitică …
De la Izvorul Calimanesti te pot trata prin probleme cu ficatul numai prin consumul de apa din care Napoleon III obisnuia sa bea! ☺

Tur de grup de 2 zile în Transilvania - Orase celebre in Romania | DOAR 7 locuri disponibile

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.