Scroll Top

Tur la Cluj Napoca – Festivalul UNTOLD, gid, sofer, masina

Cluj Napoca private  trip Romania
Excursie privata in cluj napoca centrul vechi

Cine prinde o excursie in Romania, in Transilvania, fara sa faca turul orasului Cluj Napoca si fara sa aiba aparatul foto pregatit, rateaza frumusetile din Centrul vechi din Cluj Napoca, monumentele istorice si arhitectonice unice, respectiv cladiri impresionante in stil baroc, renascentist sau gotic, construite intre secolele XVII-XX, dar si oamenii frumosi si primitori de aici.

De restaurante si mancaruri nu mai vorbim, pentru ca aici poti sta uneori la coada, ca sa prinzi un loc la masa si sa te bucuri de preparatele minunate.

Nu trebuie ratate si celelalte obiective turistice din Cluj, cum ar fi Monumentul Memorandistilor, Statuia lui Mihai Viteazu, dar si Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie sau cel de Etnografie, lucruri care adauga forta existentei spiritului nostru.

Putem include Centrul Istoric al Clujului in program in multiple forme de rezervare tururi Cluj Napoca, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

Tur la Cluj Napoca
Festivalul UNTOLD, gid, sofer, masina

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.