#12 Octavian Goga Blv, Bucharest

Excursie privata la Portile de Fier de pe Dunare

Excursie privata la Portile de Fier de pe Dunare

Aventura continua intr-o zona locuita de zeci de mii de ani, unde Dunarea pare ca fierbe, datorita curentilor.

Pretextul excursiei noastre aici il dau deopotriva defileul Dunarii, care-ti taie respiratia si niste ingineri si tehnicieni curajosi, care, la comanda conducerii comuniste din anii 1960, au demarat una dintre cele mai curajoase lucrari ingineresti, ce poarta numele de Portile de Fier si merita admirate.

Acest baraj hidroenergetic ingenios pe Dunare, care are niste ecluze, care se deschid la trecerea vapoarelor, produce o mare parte din energia electrica a tarii noastre, functionand de peste 50 de ani.

Ar fi multe curiozitati de vazut aici de pe vremea romanilor si inclusiv ar merita o croaziera cu salupa pe Dunare la Cazane, dar hai, mai bine, sa ajungem acolo, pentru ca vei avea ce povesti.

Putem include Excursia la Portile de Fier de pe Dunare in program in multiple forme de rezervare tururi la muzee si in centre medievale, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, festivaluri, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

POSTĂRI ASEMĂNATOARE

Nicolas Experience Tours