Scroll Top

Tur Comunism – Muzeul Comunismului din Sighetul Marmatiei

Communism Museum tours
Muzeul victimelor comunismului din sighetu marmatiei

Ca sa stii de ce merita sa lupti oricat, ca sa impiedici instaurarea unui regim totalitar, vino sa vezi Muzeul Memorial al Victimelor Comunismului de la Sighetul Marmatiei si vei intelege, macar partial, cat de nociv poate sa fie un regim totalitar comunist si cate victime a putut sa faca intr-un timp scurt.

In 1950, numai intr-o singura noapte au fost inchisi aici 100 de demnitari din intreaga tara, iar la cateva luni dupa, inca 50 de preoti au cazut victimele aceluiasi regim, de atunci locul fiind cunoscut si ca “Inchisoarea Ministrilor”. In final, peste 50 de detinuti politici si-au gasit sfarsitul aici, de aceea este un loc cu o incarcatura deosebita, care te va face sa apreciezi libertatea de expresie si sa o aperi ca sa nu se ajunga niciodata la astfel de orori, nicaieri in lume.

Putem include Muzeul Victimelor Comunismului de la Sighet in program in multiple forme de rezervare tururi in centre medievale, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, festivaluri, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

Tur Comunism
Muzeul Comunismului din Sighetul Marmatiei

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.