Scroll Top

Tur privat Sarmisegetusa – Intreba-ne cum sa ajungi acolo!

Private Trip to Sarmizegetusa REGIA Romania private tours
Excursie privata la sarmisegetuza regia

Multi turisti, din toata lumea, doresc sa ajunga la Sarmisegetuza Regia pentru a se incarca energetic, pentru ca aici a fost cel mai important centru militar, religios si politic al dacilor, poporul viteaz si intelept din care ne tragem, si totodata una dintre cele mai vechi civilizatii ale Europei.

Cu siguranta si tu vei simti o stare de bine si vei fi uimit, in acelasi timp, de sistemul de aparare unic format din sase fortarete si chiar daca peste timp nu s-au pastrat decat ruinele cetatii, acestea, pentru importanta lor istorica, au fost incluse pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Putem include Sarmisegetuza Regia in program in multiple forme de rezervare tururi la manastiri sau in centre medievale, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, festivaluri, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

Tur privat Sarmisegetusa
Intreba-ne cum sa ajungi acolo!

Related Posts

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.