Scroll Top

Tur Ghid Sofer: PRIVAT & GRUP | 1.ghid, 2.masina, 3.sofer

TUR GHID SOFER PRIVAT

TUR GHID SOFER GRUP

Alăturați-vă Turului privat de jumătate de zi al orașului București pentru a experimenta cele mai emblematice atracții ale capitalei României. Te vom prelua cu o mașină privată, cu propriul tur ghid sofer privat, într-un tur de 4 ore, pentru a descoperi locuri din București precum Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Bulevardul Victoriei, Biserica Patriarhiei. Tu vei alege ora la care începe turul! Tur privat – doar tu și ghidul – de la preluare până la predare!
Bucharest-house-of-parliament-1024x640
Distrează-te alături de noi într-un tur de grup de maxim 7 persoane, în fiecare zi, pentru un tur de jumătate de zi (4 ore) și vei descoperi Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Bulevardul Victoriei, Biserica Patriarhiei. Tur de grup mic: o experiență personală și intimă. O șansă de a descoperi Bucureștiul în timp ce vă faceți noi prieteni. Tur ghid sofer grup începe în fiecare dimineață la ora 9:45. Preluare și predare de la/la locația dvs. din București! Tur în limba engleză!
2 castele intr-o zi plus orasul Brasov. Castelul Bran / Castelul Dracula, Castelul Peleș și Orașul Brașov este doar o mică parte din Transilvania și veți fi însoțiți de un tur ghid sofer privat. Veți alege ora la care începe turul! Vă recomandăm să plecați la ora 8 00, dar dvs. decideti, este un Tur Privat – doar tu și ghidul – de la preluare până la predare! Tur în engleză, dar la cerere vă putem oferi ghid italian, francez, spaniol, german sau chinez!
Best dracula castle tour #1 peles castle private guided tour
2 castele intr-o zi plus orasul Brasov. Maxim 7 persoane într-un grup pentru Castelul Bran, Castelul Dracula, Castelul Peleș și Orașul Brașov vor beneficia de experiența noastră prin Transilvania. Turul începe în fiecare dimineață la ora 7 45. Preluare și predare de la/la locația dvs. din București! Tur în engleză oferit de tur ghid sofer grup! În fiecare luni și marți Castelul Peleș este inchis pentru public, dar îl putem vedea de afară!
Cea mai bună modalitate de a petrece un weekend în România: Castelul Bran / Castelul Dracula, Castelul Peleș, Orașul Vechi Brașov, Turul orașului Sighișoara, Turul orașului Sibiu, Mănăstirea Cozia, Izvoarele Naturale Călimănești. Vă recomandăm să plecați la ora 8 00, dar dumenevoastra decideti, este un Tur Privat – doar tu și un tur ghid sofer privat – de la preluare până la predare! O experiență personală și intimă! Tur în engleză, dar la cerere vă putem oferi ghid italian, francez, spaniol, german sau chinez!
Sighisoara-medieval-village-private-day-trips-1000x640
Castelul Bran, Castelul Dracula, Castelul Peleș, Orașul Vechi Brașov, Tur oraș Sighișoara, Tur oraș Sibiu, Mănăstirea Cozia, Izvoarele Naturale Călimănești. Turul începe în fiecare dimineață la ora 8 00. Preluare și predare de la /la locația dvs. din București direct de tur ghid sofer grup! O experiență personală și intimă! În fiecare luni și marți Castelul Peleș este aproape de public, dar îl putem vedea de afară! Tur în engleză!

TURURI PRIVATE UNICE IN ROMANIA DISPONIBILE DOAR CU NICOLAS EXPERIENCE TOURS:

Img-20200501-wa0024
Îți place mierea? Vrei să știi de ce România are cea mai bună miere din lume și cum arată un stup, dar nu la televizor? Alăturați-vă nouă într-un tur din martie până în septembrie!
Uplifting transfagarasan private tour - #1 road in the world
O experiență grozavă de a cunoaște România și românii, ghidați de Nicolas Experience Tours prin Țara Românească, Transilvania, Maramureș, Bucovina și Moldova!
15-days-private-trip-in-romania-1280x640
15 zile ??? WAW ☺ Da, 15 zile și mai mult dacă aveți suficient timp de petrecut în Europa de Est: România, Republica Moldova și Transnistria / Tiraspol!

Tur Ghid Sofer: TUR GHID SOFER PRIVAT & TUR GHID SOFER GRUP | ghid, masina, sofer roman

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.