...
Scroll Top

Tur privat de 4 zile în Transilvania – România de neuitat

Sibiu private trip in Romania

Chiar ai lovit Jackpotul pentru rezervarea acestui tur privat 4 zile Transilvania – plecare și întoarcere la București într-o mașină privată confortabilă!
Punct de întâlnire: preluare de la hotel
Ora plecării: 9:00
Alegere excelentă timp de 4 zile în Transilvania! Este tur privat, putem adăuga sau modifica o anumită atracție turistică dacă preferați, dar iată ce proiectăm pentru dvs.:
Ziua 1
1. Mănăstirea Snagov (Mormântul lui Dracula)
2. Castelul Peleș
3. Mănăstirea Sinaia
4. Peste noapte la Brasov Hotel **** (situat central)

Ziua 2
1. Turul orașului Brașov
2. Castelul Bran (Castelul lui Dracula)
3. Cetatea Rupea
4. Peste noapte în Sighișoara **** (situat central)

Ziua 3
1. Turul orașului Sighișoara
2. Biserica fortificată Biertan
3. Turul orașului Alba Iulia
4. Peste noapte în Sibiu **** (central)

Ziua 4
1. Turul orașului Sibiu
2. Drumul Transfăgărășan (iulie-octombrie) sau Izvoarele Naturale Calimanesti și Mănăstirea Cozia
3. Cetatea Poienari
4. Barajul Vidraru

Ziua 1

1. Mănăstirea Snagov (Mormântul lui Dracula)

În acest tur privat veți descoperi povestea extrem de controversată despre moartea lui Vlad Tepes, care ne spune că un grup de călugări au reușit să aducă în secret rămășițele pământești ale domnitorului la Mănăstirea Snagov și să le îngroape în fața altarului pentru a fi sfințiți.

2. Castelul Peleș

Dacă ați decis să vă scrieți memoriile sau doriți să vă lăudați că ați văzut cele mai frumoase castele din Europa, reședința de vară a familiei regale românești este, de departe, una dintre cele mai importante atracții turistice din România și din Europa și veți fi în curând intelege de ce.

3. Mănăstirea Sinaia

Orice călătorie în România și orice vacanță în România ar trebui să includă Mănăstirea Sinaia, ca una dintre numeroasele atracții turistice românești cu o mare valoare spirituală și istorică. Mănăstirea este situată în orașul cu același nume, la doar 500 m distanță de Castelul Peleș și destul de aproape de București.
Unitatea ortodoxă are o vechime de peste 300 de ani și este numită „Catedrala Carpaților” datorită poziționării sale în cea mai frumoasă stațiune montană din România înconjurată de un peisaj montan uimitor. A fost și prima construcție pe acest teritoriu, fondată de Prințul (Spătarul) Mihai Cantacuzino. El a decis să ridice casa de cult în urma unui pelerinaj în Țara Sfântă, cu numele său inspirat de Muntele Sinai.

4. Peste noapte în Brașov – Hotel **** (Situat central)

Ziua 2

2. Centrul orașului Brașov

Căutați o experiență urbană diferită prin care puteți explora istoria, cultura și redescoperi frumusețea naturii, toate în același timp? Orașul Brașov este destinația ideală pentru iubitorii de istorie, muzică și cultură, aventură, mâncare bună, sporturi de iarnă, vânătoare, drumeții și chiar romantism. Este aventura montană prin excelență.
La Brașov vom avea o frână mică, perfectă pentru a explora puțin orașul vechi și aveți suficientă dină pentru prânz. Pauză de 90 de minute în orașul Brașov!

3. Bran / Castelul lui Dracula

Sunteți în România, regiunea Transilvaniei, așa că … vizităm Dracula 
Odată ce îl veți vedea personal, veți înțelege de ce acest castel este un simbol al turismului românesc și de ce este cel mai vizitat obiectiv turistic din România, așa că veniți și alăturați-vă grupului!

4. Peste noapte în Cetatea Sighișoarei – Hotel *** (Situat central)

Ajungem după-amiaza târziu într-o locație superbă: Cetatea Sighișoarei, parte a patrimoniului UNESCO. Aici facem check-in la un hotel frumos și vă puteți bucura singur de o seară de basm.

Ziua 3

1. Turul orașului Sighișoara

Începem dimineața cu un tur al orașului vechi din Sighișoara și vom avea șansa de a vizita Turnul cu Ceas și muzeul Arme. Dacă doriți să vă întoarceți în timp și să vedeți cum era viața în Evul Mediu, trebuie să vizitați Sighișoara, orașul medieval al României și locul de naștere al contelui Dracula (de fapt, Vlad Țepeșul).
Construită în 1280, Cetatea Sighișoarei nu este doar una dintre cele mai vizitate atracții turistice din România, este o cetate medievală vie, care respiră, deoarece a rămas locuită de peste 700 de ani – ceea ce este destul de rar.

2. Biserica fortificată Biertan

Biserica fortificată Biertan, un monument istoric de o frumusețe uluitoare, a fost una dintre primele așezări săsești transilvănene din Ardeal și astăzi este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Sute de turiști vin aici în fiecare an, iar venind aici veți afla și ce face acest loc special.
Situată într-un oraș mic care datează din 1224, biserica impresionează prin peisajul uimitor și construcția specială – construită pe un deal din centrul orașului, înconjurată de trei ziduri de apărare și 7 bastioane.

3. Turul orașului Alba Iulia

Orașul Alba-Iulia, situat în centrul României, este locul unei vechi cetăți în stil Vauban, considerată imposibil de cucerit datorită modelului de stea cu 7 colțuri proiectat de marele inginer francez, veteran și arhitect Sébastien Le Prestre de Vauban .
Cetatea Alba Carolina, o destinație importantă în turul nostru de Castele din România, este înconjurată de trei linii de fortificație și arhitectura sa remarcabilă o face una dintre cele mai reprezentative cetăți din România; este, de asemenea, unul dintre cele mai mari de acest fel din Europa de Est.

4. Peste noapte în Sibiu – Hotel *** (Situat central)

1. Turul orașului Sibiu

Un tur al orașului pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce Sibiul a fost ales Capitală Europeană a Culturii, include Catedrala Evanghelică, centrul vechi al orașului Sibiu și orașul în sine, care se numără printre cele mai vizitate atracții turistice din România, deoarece se adresează tuturor gustați și oferiți o experiență de călătorie minunată chiar și celor mai pretențioși dintre turiști. Dacă vă plac experiențele culturale autentice, indiferent dacă sunteți mai romantici sau mai aventuroși, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă distra, a lăsa stresul vieții de zi cu zi în urmă și a vă face o călătorie distractivă și memorabilă.

2. Drumul Transfagarasan

Știați că unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume este Autostrada Transfăgărășan?
Vederea incredibilă și peisajele uimitoare pe care le oferă acest drum montan pavat sunt de nedescris; chiar și segmentul video prezentat pe Top Gear, considerându-l cel mai frumos drum din lume, abia îi face dreptate.

2. Izvoarele naturale Calimanesti si Manastirea Cozia

Dacă faci un tur al mănăstirilor românești și ajungi la Mănăstirea Cozia vei înțelege de ce mii de turiști sunt dornici să o vadă. Păzite de peste 600 de ani, pe o parte de râul Olt, pe de altă parte pe muntele Cozia, zidurile fortificate ale acestei mănăstiri străvechi care ne-au protejat de invadatori în trecut par să păstreze Grădina Edenului, un loc al misterului și frumusețe mitică …
De la Izvorul Calimanesti te pot trata prin probleme cu ficatul numai prin consumul de apa din care Napoleon III bea

3. Cetatea Poienari

Ne îndoim și ne aventurăm pe cei 1400 de trepte pentru a ajunge la Cetatea Poienari („adevăratul” Castel al Draculei) care era locul în care Vlad Țepeșul se va retrage în cazul unei invazii otomane. Ne oprim să facem poze pentru a le aduce acasă prietenilor noștri, știind că îi vor face puțin geloși.

4. Barajul Vidraru

Barajul Vidraru este una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din România, care atrage anual sute de mii de turiști. O minune a ingineriei, oferă o vedere uluitoare asupra lacului de acumulare construit pe râul Argeș.

Tur privat de 4 zile în Transilvania - România de neuitat

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.