Scroll Top

Remarcabil Tur privat la Constanta – #1 Tur la Marea Neagra

Constanta-Private-Day-Trip

Tur privat la Constanta (12-14h). Pentru turistii grabiti, care, venind in Romania, vor sa bifeze si o scurta aventura pe litoralul Marii Negre, noi recomandam o excursie de o zi la Constanta, care va fi ceva de neuitat.

Iata descrierea excursiei la Constanta pe obiective turistice, ce pot fi atinse intr-un tur privat:

1. Cazinoul din Constanta

2. Plimbare Constanta si pe litoralul Marii Negre

3. Statiunea Mamaia

Remarcabil tur privat la constanta - #1 tur la marea neagra

Tur privat la Constanta: Cazinoul din Constanta

Remarcabil tur privat la constanta - #1 tur la marea neagra

Datorita peisajului si valurilor, care te lasa fara grai, cazinoul din Constanta, cu pescarusii si Marea Neagra pe fundal, au devenit emblema orasului, si poate unul dintre obiectivele turistice cele mai vizitate de la malul marii.

Imagineaza-ti cat de spectaculos ar arata un selfie langa un Cazinou in stilul art nouveau, construit acum peste 100 de ani si sa prinzi si o zi cu marea agitata?

Vezi cateva detalii in plus despre aceasta excursie privata la Cazinoul din Constanta

Tur privat la Constanta: Plimbare pe litoralul Marii Negre

Este greu sa descrii in cateva cuvinte cate minunatii iti poate oferi o excursie la Marea Neagra si in orasul Constanta, acest loc, care te cheama precum sirenele din Legendele Olimpului.

Este prea multa istorie intr-un oras atat de cosmopolit, sunt prea multe femei frumoase si frumuseti de alta natura, lacasuri de cultura, restaurante grozave, unde poti manca toate tipurile de mancaruri, pentru ca aici locuiesc si greci si turci si tatari si rusi si lipoveni.

Multi dintre strainii de aici au venit intr-o excursie, le-a placut si au ramas ori s-au intors dupa o vreme, pentru ca s-au indragostit de locuri si de oamenii locului.

Remarcabil tur privat la constanta - #1 tur la marea neagra

Despre cele mai bune cluburi de pe litoralul Marii Negre este imposibil sa nu fi auzit, cel putin de la stirile mondene, care le prezentau pe marile vedete, marii DJ ai lumii, care vin aici sa animeze viata de noapte a tinerilor si nu numai.

Tur privat la Constanta: Statiunea Mamaia

Remarcabil tur privat la constanta - #1 tur la marea neagra

Pentru ca este o statiune de lux, sunt parcuri acvatice, telegondole, nisipul fin, hoteluri frumoase si oamenii foarte primitori, Statiunea Mamaia este statiunea preferata a turistilor, care vin la Marea Neagra.

Imagineaza-te contempland valurile, relaxat pe un fotoliu, servind un coktail fin, pe una din terasele acestea frumoase de la malul marii.

Harta turului / excursiei

Acest itinerariu este orientativ si poate suferi modificari pe parcurs, de aceea, va rugam sa considerati de referinta, ceea ce veti primi in oferta, dupa ce ati solicitat turul sau excursia respectiva.

Spunem asta, pentru ca, atat excursia la pesteri, cat si plimbarea pe Transfagarasan sunt accesibile numai anumite luni din an.

Remarcabil Tur privat la Constanta - #1 Tur la Marea Neagra: sofer & ghid limbi straine

Nicolas Experience Tours
0
Nicolas Experience Tours
Nicolas Experience Tours
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.